Nu er den endnu en gang over os, den danske sommer. Og selvom vi alle sammen godt ved, at sommeren i Danmark mildest talt er utilregnelig, så kan vi alligevel godt krydse vores fingre og håbe på dage med sommer og sol.

Og varme kræver en helt særlig garderobe. Når temperaturerne stiger er det nemlig tid til at lade benene og armene få luft og slæbe den vinterblege krop ned på stranden for at suge solens godtgørende stråler til sig. Og det kræver tøj, som passer til lejligheden.

De perfekte shorts

Shorts er selvfølgelig et must i sommertiden. Man skal også gerne have flere af dem for at kunne skifte, efterhånden som man slider på dem og de bliver beskidte. Derfor er det oplagt at have shorts i flere forskellige designs.

Et par cowboyshorts i enten blå eller sort denim er et must. Denne type af shorts er tidløse og ser godt ud på alle typer af kroppe. Det er en god idé ikke at købe dem alt for stramme eller tætsiddende, da dette hurtigt bliver ubehageligt. Et par løse, lette shorts i bomuld er også anbefalelsesværdige.

Bikini til dagene på stranden

Bikini er altid et lidt ømtåleligt emne som mange mennesker har en holdning til. Her er det vigtigt at huske, at man kan tillade sig at gå i bikini lige meget hvilken type af krop, som man har. Forskellige typer af bikinier har forskellige fordele.

Har man det hård med varmen kan det være en god idé at vælge string bikini og g-streng bikini til den varme sommer. Disse bikinityper dækker ikke særlig meget af kroppen, og på den måde køler de både ned og tillader en at slikke så meget sol som muligt på næsten hele kroppen.

Den lette sommerkjole

Ingen sommer uden sommerkjole. En kjole er en fantastisk ting om sommeren af to årsager; den hænger løst på kroppen og tillader derfor luft og kulde under stoffet. Derudover er den nem at tage af og på og kan nemt lige krænges over en bikini på vej til stranden.

Sommerkjoler må gerne være lette, flagrende og farverige. Snittet kan variere meget, men det er fuldt ud tilladt at omfavne sin indre hippie, lade håret hænge løst og lade kjolen flagre omkring sig. En fin kjole med print kan kombineres med enkle sandaler og måske en lille hat.

Den ultimative klassiker: solbriller

Det er næsten for dumt at nævne det, men solbriller er selvfølgelig et must når solen skinner. Og ikke nok med at de dækker øjnene, så kan disse mørke briller faktisk også nemt fuldende et look og give det lidt ekstra.

Solbriller skal gerne være lidt større og mere markante end normale briller. Mange går efter et enkelt look i sort eller brun, men solbriller er samtidig også et sted, hvor man sagtens kan slå sig løs og eksperimentere lidt med farver og design. Det er dog vigtigt at huske at købe solbriller med ordentlig UV-beskyttelse.