Tank-tops, badeshorts og bikinier… Sommeren er så småt over os og, selvom vejret ikke udelukkende er høj sol på en skyfri himmel, er det stadig ved at være den tid på året, hvor mange begynder at tænke på de ekstra kilo på sidebenene. Det giver selvfølgelig god mening, da de fleste af os skal på stranden i løbet af sommeren, og gerne vil se brandgodt ud i vores nye bikini eller hurtige badeshorts.

Derfor har vi samlet 4 tips til dig, der gerne vil i mål med din sommerkrop, så du kan føle dig tryg og glad i din egen krop. Det kræver selvfølgelig hårdt arbejde først og fremmest, men der er også andre ting, der kan hjælpe dig lidt lettere i mål med den perfekte sommerkrop.

1.    Få en sveder på med din styrketræning

Hvis du vil have den lækreste strandkrop, kan vi desværre ikke komme udenom træningen. Hvis du vil se de største resultater, er anbefalingen fra flere eksperter, at du træner hele kroppen 3 gange om ugen, hverken mere eller mindre.

Grunden til at anbefalingen lyder på 3 gange ugentligt er, at din krops forbrænding stiger når du træner – og denne øgede forbrænding, varer ved i 24-48 timer efter din træning. Samtidig skal din krop bruge tid på at restituere efter endt træning. Derfor kan du ikke bare træne 3 dage i træk, og så holde fri i 4 dage.

Med 3 træninger fordelt ud på ugens dage, vil din krop hele tiden være i en tilstand, hvor dens forbrænding er forhøjet, hvilket hurtigt vil vise sig på din krop, hvor det ekstra fedt enten forsvinder eller bliver til muskler. Så se at komme i gang, du vil blive glad for det.

Hvis du føler dig fuldt dedikeret til at træne meget, er det vigtigt at du husker at spise ordentlig, så du giver din krop de bedste betingelser for at restituerer. Her kan du hos only-approved.dk få et stort udvalg af kosttilskud, som kan hjælpe dig til at opnå endnu bedre resultater med din træning.

2.    Drik mere vand

Din krop består af 60 % vand. Det er rimeligt meget, og vand er rigtig vigtigt for dig og din krops helbred. Hvis du vil tabe dig, er det en rigtig god idé at drikke rigeligt med vand, da der er flere sundhedsmæssige fordele forbundet med det.

For det første er dehydrering forbundet med lavere energiniveau. Det kan betyde at du, hvis du ikke drikker nok vand, kan risikere ikke at træne ligeså hårdt, som din krop ellers ville være i stand til. Derfor skal du huske at drikke masser af vand, specielt lige inden en træning. Derudover viser visse undersøgelser også, at iskold vand hjælper din krop til at arbejde hårdere. Så hvis du vil give din krop ekstra energi til din træning, kan du lige smide en ekstra isterning i.

3.    Skru ned for alkoholen

Hvis du er vant til at drikke en øl eller et glas vin i aftensolen, kan du virkelig hjælpe din krops på vej mod at være sommerklar, hvis du også skruer ned for dit alkoholindtag. Alkohol og specielt øl og vin, indeholder rigtig mange kalorier, og de er altså lidt af en fjende, når det kommer til at få en flad mave. Derfor skal du overveje at skrue ned for indtaget af alkoholiske drikke, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at blive klar til stranden.

Hvis du nu drikker alkohol af ”terapeutiske” årsager, kan det være at du skal overveje en anden behandlingsform. Her kunne Body-SDS være en super løsning, da det kombinerer en sund krop med et sundt sind, og giver dig bedre fysisk – og mentalt velvære.

Hvis du synes at alt dette lyder som lige lovlig meget arbejde, og du ikke tænker at det er en mulighed, hvis du har børn eller for travlt på arbejde kan du altid tage genvejen. Hos Cerix.dk kan de hjælpe dig med alt fra overskydende fedt på sidebenene til hudforyngelse, så du kan se knivskarp ud i bikini, uden at skulle løfte en finger.