Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, i hvert fald for rigtig manges vedkommende. Derfor er også på tide at få styr på badetøjet til ferien. Med en Marie Meili bikini går du ikke galt i byen. Mærket er kendt for at designe både lingeri og badetøj i høj kvalitet og lækkert design. I den nyeste kollektion fra Marie Meili finder du badetøj der både er unikt, lækkert og komfortabelt. Vær lidt vovet og spring i en leopard printet bikini eller en bikini med pailletter. Eller gå efter det mere afdæmpede, klassiske look og vælg en bikini fra Marie Meili i sort. Størrelserne spænder fra XS-XL, så derfor er der noget for en hver type og smag.

Her kan man købe en Marie Meili bikini

Badetøj og lingeri fra Marie Meili kan købes flere forskellige steder, faktisk sælges det over store dele af Europa. Det kan købes hos både en lang række fysiske forhandlere samt på diverse webshops. Hvis du er helt sikker på hvilken størrelse bikini eller badedragt du skal bruge, så kan det være en fordel at shoppe online. Ofte er udvalget både større og mere overskueligt her. Desuden slipper du for at stå i kø i overfyldte butikker på tidspunkter, der måske slet ikke passer særligt godt ind i dit program. Når du handler online,

kan du shoppe på alle tider af døgnet, lige når det passer dig. Desuden tilbyder rigtig mange webshops både gratis og hurtig levering lige til døren. På den måde er det super let at få fingrene i en ny, trendy bikini fra Marie Meili.

Sådan vælger du den rette bikini

Der findes ikke nogen kvinder der er helt ens, det gælder også for vores figur og kropsform i det hele taget. Heldigvis findes der også et væld af forskellige bikinier på markedet. Hvis man har korte ben fra naturens side, så kan bikinitrusser med en høj benskæring være oplagte, de får nemlig benene til at syne længere. Er man ked af sin mave, så kan man med fordel vælge en badedragt fremfor en bikini, måske endda en med shaping effekt, som holder formerne godt på plads og giver en flot figur. Hvis man har en stor barm, så kræver det typisk, at du vælger en bikinioverdel med lidt ekstra støtte – det kan for eksempel være i form af en solid skål og nogle kraftige stropper.

Endelig bør man også nøje overveje sit farvevalg på årets bikini. Er man meget lys i huden, så er farver som sort, blå og mønstret ofte det sikreste valg. Tager du derimod let mod solen og har en gyldenbrun hudtone, så er farver som gul, rød, orange og endda hvid rigtig flotte. Sidst men ikke mindst, så er det alfa omega at du vælger en bikini du føler dig rigtig godt tilpas og som er komfortabel at have på.