Brug cremer fra Nivea

Nivea er et tysk mærke med hovedsæde i Hamborg. Det har eksisteret i mere end 100 år og er derfor et kendt hudpleje produkt blandt forbrugere over det meste af den vestlige verden. Kvaliteten er høj, priserne budgetvenlige og historien lang og stolt. Nivea – den perfekte ansigtscreme til dig, sådan lyder et af mærkets mest kendte slogans. Og med god grund, Nivea er nemlig kendt og elsket af mange. De fleste af produkterne har en afdæmpet rent duft og forbindes med noget sikkert, trygt og velkendt. Af samme årsag har Nivea da også bibeholdt sin ikoniske blå farve år efter år, årti efter årti. På den måde har det lykkedes dem at opbygge en årelang trofasthed blandt deres mange loyale fans.

Cremer til alle hudtyper

I udvalget fra Nivea finder man cremer til alle hudtyper, og til både mænd, kvinder og børn. Der er ansigtscreme til tør hud, aldrende hud, fedtet hud, uren hud og endda også til små sarte barnenumser. Sortimentet tæller desuden også deodoranter, bodylotions, solcreme, olier, masker til ansigtet, makeup-fjerner, sæber, aftersuns og cremer mod cellulite. Alt sammen til priser som langt de fleste sagtens kan være med på. Hudpleje behøver nemlig ikke at koste en formue for at være effektivt.

Nivea produkter kan købes i mange forskellige butikker med speciale i plejeprodukter samt på diverse online shops.

Sådan passer du godt på din hud

Mange eksperter siger, at smuk hud kommer indefra. Nogle af de væsentligste faktorer for en sund og smuk hud er søvn, kost, motion og solbeskyttelse. Først og fremmest har vores brug for fugt, det giver vi den ved at drikke rigeligt med vand. Gerne op til 2-3 liter dagligt – afhænger af aktivitetsniveau. En anden måde at ”fugte” huden indvendigt er ved at tage et dagligt tilskud af omega 3 olier. Alternativt kan man spise fødevarer som indeholder disse essentielle olier, såsom fed fisk, nødder og avocado.

Hvis vi mennesker over en længere periode ikke sover nok, eller bare generelt sover dårligt, så vil det ofte blive at se på vores hud. Det kan fremkomme i form af linjer, rynker, rander under øjnene og et gråt eller mat look. Søvn er vigtigt for at alle cellerne i kroppen fornyes, også hudens. En måde at få gløden tilbage i kinderne, er ved at dyrke motion hvor pulsen virkelig kommer op. Det gør, at blodet pumpes hurtigere rundt i kroppen og det giver os en sund og varm glød.

Endelig ser vi alle sammen lidt mere friske og pæne ud, når vores hud er blevet brunet af solens stråler. Her er det dog vigtigt, at vi sørger for at bruge solbeskyttelse fra Nivea. Gerne en høj faktor, så man undgår solskoldning, pigment pletter eller for tidlig ældning af huden.

Sidst men ikke mindst, så er det en rigtig god idé at rense sin hud grundigt hver aften inden sengetid, så huden ikke er tilstoppet af makeup eller snavs.