Sommeren er ved at være forbi, og vi går igen mod mørkere tider. Dagene bliver kortere, og temperaturen falder. Ønsker du at bevare din flotte sommerglød og gode energi, skal du allerede nu tænke på at tanke op på vitaminer og mineraler. Du kan gøre meget for at bevare energien, når hverdagen melder sig. Og det er hverken særlig kompliceret eller dyrt at holde sig smuk og stærk hele året rundt.

Hjælp til din træning

En flot og tonet krop udstråler sundhed. En stærk krop hjælper dig desuden med at holde energiniveauet oppe og giver dig overskud i en travl hverdag. Ønsker du at få mere ud af din træning, er proteinpulver en god idé. Hvorfor? Proteinpulver hjælper dig med at få protein efter træning og indeholder blandt andet aminosyrer, der er med til at opbygge muskelmasse. I stedet for at lægge komplicerede kostplaner, kan du fokusere på din træning. Læs mere om proteinpulver og se et udvalg af produkter her. Med en sund og stærk krop er du godt rustet til efteråret.

Sund og smuk med omega-3

Skønhed kommer indefra. Det lyder fortærsket, men den er god nok. En sund og varieret kost er vigtig for at bevare en smuk hud og en sund krop. Det handler først og fremmest om at spise varieret og spare på sukker og andre søde sager. Fiskeolie i form af kosttilskud er en god måde at supplere en ellers sund kost. Fiskeolie indeholder omega-3, som er godt for led og modvirker inflammation i hele kroppen. Tager du fiskeolie som kosttilskud kan du komme efterårets stive led i møde og få mere energi til dagens vigtige gøremål.

Tank op på mineraler og vitaminer

I en sund og varieret kost handler det også om at få masser af forskellige grøntsager og frugter. Især i den koldere tid kan det være svært at holde fingrene fra slik og søde sager. Med en slow juicer kan du nemt og hurtigt lave et sundt alternativ. Du kan nemt omdanne årstidens frugter og grøntsager til velsmagende og farverig juicer. Det er en god mulighed for at prøve nye grøntsager og frugter af og blive inspireret til nye smage. Det er også dig, der bestemmer smag og farve, og du kan tilpasse juicen til lige præcis de grøntsager, som du tilfældigvis har i køleskabet. Det er både nemt og billigt.