Vi går snart julen i møde, og det er vist sikkert at sige, at vi trænger til ferie. En ferie, hvor vi kan slappe af, gå lange ture i skoven, nyde vores venner og familie, og endelige få tid til at se en god serie. I en travl hverdag, er der ikke meget tid til at slå fødderne op og læne sig godt tilbage. Vi hører typisk fra venner og bekendte, at der er den ene eller anden serie, vi bare må se, men på grund af travlheden får vi sjældent tid til det. Skønt juleferien banker på døren, kan du nu endelig komme efter det! Spar dig for søgetiden og læs med her, hvor vi anbefaler den bedste serie til din juleferie! 

De fleste af os kender til, at vi ofte bruger enormt meget tid på at finde den helt rigtige serie. Det virker ofte en smule fjollet, og derfor kan det give mening at lave en hurtig googlesøgning, i mens popcornene alligevel er i mikroovnen. Om du er til krimi, drama, romantik eller nervepirrende thrillers, har vi helt sikkert fundet noget, som vil falde i din smag. 

Streaming-Hacket 

Vidste du, at vi i Danmark ikke har adgang til nært så mange Netflix-serier, som man har i USA? Dette skyldes, at rigtig mange streamingtjenester benytter sig af geoblocking. Geoblocking er en funktion som tillader- eller nægter dig adgang på baggrund af dine geografiske placering. En placering som knytter sig til din IP-adresse, hver gang du logger på internettet.  

Ønsker du at få adgang til den amerikanske Netflix-tjeneste, kan du med en USA VPN erhverve dig en amerikansk IP-adresse. Gennem en amerikansk IP-adresse vil du få ubegrænset adgang til amerikanske hjemmesider og dermed også dine ynglingsserier.  

Netflix-serien ‘You’: Kan Man Få Medlidenhed Med En Morder? 

I oktober 2021 udkom 3 sæson af Netflix-serien ‘You’, en romantisk, psykologisk thriller, der kryber under huden på dig, hvis du ikke er opmærksom. Serien omhandler den unge boghandler Joe Golberg, en karakter vi kender fra Gossip Girl’s outcast, Dan Humpfrey, der spilles af Penn Badgley. 

Modsat karekteren i Gossip Girl, spiller Badgley i ‘You’ en romantisk, manipulerende og følelsesmæssigt afstumpet person, der kontinuerligt forelsker sig i kvinder, der bare ikke vil elske ham tilbage. Dette resulterer i en række mordofre, mord der fra Goldbergs side retfærdiggøres. 

Serien er på mange måder forstyrrende og man negligerer hurtigt de forfærdelige ting, som hovedperson udsætter kvinderne for. Dette skyldes, at producenten har formået at skabe en romantisk og likeable karakter, som man næsten er tilbøjelig til at have medfølelse med.  

Overvejer du at binge Netflix-serien ‘You’ i din juleferie, anbefaler vi dig at spænde sikkerhedsselen og holde tungen lige i munden. Visse scener kan nemlig være svært fordøjelige – så er du advaret.