Det er pragtfuldt at iføre sig lækkert lingeri. Det rette sæt undertøj er prikken over i’et. Det giver en herlig følelse og pifter kvindeligheden lidt op. Det kan være både, når man har sin arbejdsuniform på, skal passe en hel børnehave, dyrke en sportsgren, har et festlig arrangement at gå til eller en spændende date.

Facon & former

Pasformen er alfa omega, så alting tager sig bedst ud og støtter korrekt de rigtige steder. Derfor bør man som udgangspunkt gøre sig selv den tjeneste at shoppe i butikker, som er specialiseret i lingeri. Her sørger de for at give den bedste hjælp.
Man kan købe sig fattig i lækkert og eksklusivt lingeri. Man kan også forkæle sig selv en gang imellem med nogle flotte sæt fra specialbutikken og så have pasformen i baghovedet, når man køber andre steder.

Der er ingen kvinder, der er ens, heller ikke i kropsfacon. Kvinder har forskellige former, høje som lave og store som små. De fleste har bestemte opfattelser af, hvad de synes er mere eller mindre attraktivt ved deres kvindekrop. Desuden hvad de vil fremhæve og nedtone. Her hjælper det rigtige snit, kvalitet og pasform.

Brystproteser

Man kan have behov for at brystproteser af flere grunde. Hvis man fået fjernet brystet, er der mulighed for at få brystkonstruktion med brug af brystprotese. Mange kvinder savner helheden ved tabet af deres bryst eller bryster og får via brystprotese deres følelse af kvindelighed tilbage.
Man kan også have brug for et brystløft, hvilket kan lade sig gøre med en brystprotese.

Der er et stort udvalg af brystproteser i stort udvalg og flotte modeller flere steder, hvor de yder god service, så man kan finde den rette protese i ro og mag. Man har brug for korrekt tilpasning og føle sig bedst mulig tilpas. De sørger oftest også for de praktiske ting med papirarbejdet.

Der er ligeledes et stort udvalg af Bh’er, badetøj og sportstøj, som er designet til at man har brystprotese. Så her kan man også springe ud i seriøs shopping og lade sig forkæle af gode pasformer samt tekstiler.

Kvaliteter & design

Når pasformen er på plads, så kan man bedøve sig selv i en million gode kvaliteter, blonder, farver og designs. Der kan være bestemte anledninger såsom en fræk date, hvor man har lyst til at iføre sig en flot blonde BH, tilhørende trusser, selvsiddende strømper og strømpebånd.

Der er mange kvaliteter i spil lige fra bomuld, microfiber, uld, polyester sammensætninger til satin, silke med videre.
Der er også mange modeller indenfor de enkelte dele. Der er BH’er med forskellige størrelse skåle, indlæg, bøjle, smalle spaghetti stropper, stropper som krydser på ryggen, aftagelige stropper, amme BH, sports BH og mange flere.
Indenfor trusser findes der blandt andet tai-trusse, midi og maxi-trusse, skovtrusse, tanga trusse, G-streng og trusser med strategisk placeret støtte til de ønskede steder.
Derudover er der bodystockings og underkjoler.

Man behøver ikke en anledning til at klæde sig lækkert på allerinderst. Lysten er oftest at føle sig sensuel og fuldende en påklædning.