Du har nok hørt om den – eller set reklamer for den. Dermarollerbehandlingen, men hvorfor vælge netop denne behandling frem for andre? Hvad kan den helt præcis?

Der er utroligt mange gode grunde til at vælge en dermarollerbehandling, hvis du ønsker at give din hud et boost. Helt kort forklaret går rolleren ind og prikker en række små huller i huden, således, at den er nødt til at genopbygge sig selv og skabe nye, friske celler. Hos en behandler vil du opleve, at de bitte små, ultra tynde nåle på rullen er længere end på en roller til hjemmebrug og derfor kan de perforere huden helt. På den måde sikres det, at de specielt fremstillede og udviklede serummer der smøres på huden under behandlingen trænger helt ind i huden. Således opnås den optimale optagelse og udnyttelse af de virksomme ingredienser.

Hvad kan en behandling gøre for dig?

Det anbefales altid, at du kommer til en konsultation før din første behandling, således at du i samråd med din dermatolog kan finde ud af, hvad der er den bedste fremgangsmåde for din hud.

Der kan være mange grunde til, at du synes din hud trænger til lidt ekstra omsorg og en dermarollerbehandling eller et behandlingsforløb sammen med en hjemmerutine kan gøre en stor forskel på det meste.

Hvad enten du ønsker at sætte ind mod rynker og linier, ar, strækmærker, solskader, slap hud, uren hud eller bare sart hud, er der mulighed for behandling. I alle tilfælde vil den irritation rolleren skaber i huden skabe  grobund for en sundere glød og dannelsen af friske celler. Ud over det vil du hos en professionel dermatolog med erfaring indenfor dermarollerbahndlinger få en yderligere behandling, der optimerer effekten af dermarolleren. I samråd med dermatologen vil du nemlig kunne blande præcis den kur, din hud har brug for, for at du sætter ind mod det, du gerne vil forbedre. Dette kaldes Mesoterapi, som helt enkelt betyder, at der påsmøres en helt speciel blanding af syrer på huden, som optages optimalt lige efter en behandling med dermaroller. Det er den kur, du og dermatologen sammensætter.

Dit dermaroller system

Om du vælger et behandlingsforløb eller en enkelt behandling, om du vælger at kombinere med et sæt dermarollers og produkter til hjemmebrug eller ej, så er behandlingen god for din hud. Forskellen på den dermaroller du kan bruge derhjemme og den dermatologen bruger, at længden på nålene. På dermatologens dermaroller er nålene mellem 1 og 1,5 mm mens den til hjemmebrug har nåle med en længde på 0,5 mm. Dette gøres for at sikre, at huden ikke tager skade ved for hård eller forkert behandling derhjemme. Hos dermatologen er du sikker på, at behandlingen bliver udført at professionelle med stor kendskab til metoden, som ved, præcis hvad de laver.

Der er mange forskellige måder at gøre det på og efter en konsultation hos din dermatolog, vil du have et rigtig godt overblik over, hvilken fremgangsmåde, der passer bedst til dig. Under alle omstændigheder vil din hud takke dig ved ekstra glød og smidighed.