Selvom årstiden måske skriver en anden, så er det nu godt at vide hvad man kan foretage sig når kalenderen atter igen skriver forår. Er du så heldig at have en have, så er er der heldigvis mange spændende og lærerige projekter du kan kaste dig ud i. Har man en skøn have, så er det med at bruge den, for der kan være mange åbne muligheder der. Læs med her.  

1. Gør haven sommerklar 

Når du nu er haveejer, vil du nok også gerne have mest muligt ud af den når sommeren kommer. I Danmark, er det tradition at hygge sig i haverne, når sommeren står på. Men haver kræver selvfølgelig også noget arbejde i forhold til vedligeholdelse. Og vinterhalvåret, sætter også nogle spor.  

Du kan finde gode tips her i linket – https://www.lifestyledaily.co.uk/article/2021/05/27/ top-tips-sprucing-your-garden, til hvordan du pifte haven op.  

2. Begynd at dyrke dine egne grøntsager 

Hvis ikke du har grønne fingre nu, så kan det være at det kommer med tiden, når du først kommer i gang med at arbejde i din have. For eksempel kan du jo overveje at plante frugttræer eller dyrke din egne grøntsager. Du kunne eventuelt anskaffe dig et drivhus, hvor du kan have lækre tomatplanter, agurker eller andet. Du kan eksempelvis læse mere om Halls Greenhouses på gardenaction.co.uk. Der kan altså være rigtigt mange spændende muligheder i forhold til at dyrke mange ting selv derhjemme i haven. Mange mennesker nyder havearbejdet, og at se forskellige planter, træer og buske gro. Og så er det jo vidunderligt at kunne spise frugt og grønt direkte fra haven. Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang, så kan du eventuelt finde inspiration på nettet. Du kunne eventuelt allerede nu, begynde at planlægge hvad du gerne vil have i din have, når den rette tid kommer.