Der er ikke noget bedre, end at have et par dejlige veninder at dele alting med. Uanset om livet er lidt hårdt og der er langt mellem de rigtig gode dage, eller om alting bare suser afsted og føles helt fantastisk, så har vi bare brug for at dele det og få lov til at fortælle det til nogen, der rent faktisk lytter og kender os. Men, specielt når det ikke går supernemt, kan det blive lidt af en opgave at lægge hus til og få lavet den lækre mad veninderne fortjener. Bordopdækning, madlavning og ikke mindst oprydning og opvask kommer til at fylde alt for meget i planlægningen af det, der ellers bare skulle være en nem og afslappende aften. 

Takeaway er en klassiker

Heldigvis er det rimelig nemt at komme udenom det helt store arbejde, og gøre aftenen mere overskuelig. Aftal med veninderne, at i ikke spiser hos dig, at i spiser ude eller at i ganske simpelt bestiller mad udefra. Det behøver ikke være dyrt, men kan være noget så simpelt som et par dele-pizzaer. Så er det op til jer om der skal tallerkner på bordet og dækkes op til hygge, eller om det faktisk er bedre at sidde i sofaen med en bakke som tallerken og en lækker tanke om nul opvask til dessert.

Hungry og Just-Eat tilbyder levering fra næsten alle byens lavpris pizzerias og burgerjoints og en håndfuld af lignende restauranter. Bor du i en af landets store byer, i København, Århus, Odense, Ålborg, Lyngby-Gentofte eller Roskilde, kan du også prøve det lidt nye Wolt, der f.eks. også leverer fra McDonalds, når i virkelig bare trænger til gode pommes frites, burger eller nuggets. Det er bare hyggeligere at sidde derhjemme i sofaen, end i restauranten omgivet af lørdagens kaos af børnefamilier, der egentlig ikke behøver at høre de intime detaljer om jeres liv.

Når takeaway er lidt for lavpris

Selvfølgelig er der dage, hvor takeaway bare ikke er sagen, og hvor ideen om salte pommes frites og en snasket burger er lige så kvalm som den plejer at være god. Det er en af de dage, der er dømt til lækker madlavning og en halv dag i køkkenet, eller til restaurantbesøg. Men restauranter drukner også i lørdagskaos og du ved bare at opvasken næste dag bliver en monumental opgave, som du kommer til at opgive ti gange før du kommer igennem.

Igen er der råd at hente. Der findes faktisk sundere alternativer på Just-Eat og Hungry og specielt for de heldige, der bor i områder, hvor Wolt bringer ud. De har nemlig valgt netop at fokusere på rigtige restauranter og mange af de sundere og lidt mere eksklusive restauranter og spisesteder, så du får mere at vælge imellem. Hvis du er hurtig, kan du endda stadig nå at få lidt skåret af prisen med en af de mange rabatkoder, de har brugt som introduktionstilbud. I har en gang der veninde, så i kan alligevel nå det et par gange og se om ikke der er nogle lækre alternativer, så hjemmehyggen føles bare lidt mere fancy.