Hvem ønsker ikke at fremhæve sine bedste sider? Du kender sikkert godt situationen – Du står med den lille sorte kjole i hånden, som du har tiltænkt dig at have på til aftenens fest, men den buler ud de forkerte steder og du er ikke helt tilfreds med hvad du ser i spejlet. Der mangler noget. Bare roligt, ikke nok med, at det er helt normalt at være lidt små-forfængelig, så er der også gode råd i mod det, så du med god samvittighed kan trække i kjolen og have en dejlig aften, uden at bekymre dig om hvordan du ser ud fra siden eller om du måske skulle have taget noget andet på.

Der er intet galt med, at hofterne er lidt bredere og der er lidt mere på sidebenene, for vi bør være glade for, hvordan vi ser ud og den krop vi har. Alle er jo blot mennesker, men hvorfor ikke hjælpe selvtilliden og udstrålingen lidt på vej, hvis man kan? Det kan du nemlig gøre med shapewear. Som navnet antyder, er det en slags beklædningsgenstand, der er med til at forme dig. Samtidigt virker det opstrammende og udglattende og er perfekt til dig, der vil se ekstra skarp ud til din fødselsdag, et jubilæum, nytårs aften eller noget helt fjerde. Det er de færreste der bruger shapewear til dagligt, mend det er en fin måde at give selvtilliden et skub for en enkelt aften.

Sådan bruger du shapewear

Når du bruger shapewear, skal det inden under dit normale tøj men uden over dit undertøj. Der er altså tale om en slags mellemliggende beklædning. Alle størrelser af kvinder kan iklæde sig shapewear, da det sælges fra størrelse small og op til en XXL. Det er altså et spænd fra en europæisk størrelse 36 og op til en 56. Der er med andre ord noget for alle, og det gælder ligeledes med måden hvorpå shapewear bæres.

Shapewear kommer i mange forskellige former for beklædningsgenstande. Meget populære er genstande, der glatter maven ud og fremhæver taljen og derfor er der også stor efterspørgsel på shapewear nederdele og indershorts, som kan haves inden under kjolen eller nederdelen og er helt usynlig med det blotte øje.

Nyd din nyerhvervede timeglasfigur på helt diskret vis. Der findes også shapewear strømpebukser, der giver samme usynlige resultat og samtidigt holder dig varm og elegant. En anden meget populær form for det opstrammende undertøj er hele kropsdragter, der udglatter alt fra lår til mave, men fremhæver dine naturlige former og får dig til at stå skarpt. Denne kan også bruges under bukser eller andre former for beklædning med ben. Det er altså ingen sag at bruge shapewear, hvis du føler behov for det.

Hvis du ønsker at læse mere om shapewear og de mange muligheder, som det giver dig, for at fremstå som den bedste version af dig selv, så kan du læse meget mere her samt se det store udvalg i både modeller, mærker og farver, som findes på markedet.