Leder du efter den perfekte forlovelsesring eller et mere alment smykke til at give til din elskede? Er du træt af virksomhedsnormen, hvor man bliver behandlet som en ud af mange. Så find dig en guldsmed forretning i København med eget værksted – for eksempel Guldsmed Anders Mørck på Frederiksberg.

Fokus på god service

Hos de fleste guldsmede bliver der prioriteret at man som kunde, får sin egen personlige service. Hvis man er på udkig efter den perfekte forlovelses ring, får man bygget sin egen perfekte forlovelsesring, den bliver ikke masseproduceret. Ringen bliver heller ikke maskine produceret, men tværtimod er det guldsmeden, som betjener én, der laver ringen. Og det er selvfølgelig ikke blot forlovelsesringe, der kan laves. Det er alt fra vielsesringe, øreringe, halskæder, vedhæng, opal smykker, normale ringe, armbånd og cykelsmykker.

Alle disse kategorier tilbyder selvfølgelig den personlige og skræddersyet service, som man kan forvente fra guldsmedeforretninger i København med egne værksteder.

Værd at vide om guldsmeden

Guldsmedene er ikke forretninger med kæmpe firmaer bag sig, men tværtimod selvfaglærte personer, der kommer fra små begyndelser. Det betyder selvfølgelig ikke at de er mindre professionelle, men i stedet at de bliver mere personlige og er mere indover hele processen. Det er ikke blot en sælger du snakker med, når du tager ind i en af disse guldsmedeforretninger, men derimod selveste eksperterne. For det er det de er; eksperter! Derfor er der et hav af ydelser de kan tilbyde deres kunder.

Ikke nok med at man kan komme ned og få hjælp til at designe sit helt egen unikke smykke, så kan man også få råd, tips og vedligeholdelse. Eksperterne er faglærte, så der er ikke det de ikke ved om smykker. Du kan bringe dit eget smykke ned og få tjekket om det snart skal repareres og i så fald, gør de det gerne. Hvis du er blevet træt af et af dine gamle smykker, kan du tage det med ned og få det omsmeltet og lavet om til et nyt smykker af eget valg. Til sidst kan man også komme ned og sælge sit gamle guld, som guldsmedene så vil genanvende.

Miljø- og naturansvarlige

Ikke blot gode på kvalitet, men der bliver også taget stilling til naturen og miljøet. Blandt andet garanteres der at alt fra deres leverandører, stemmer overens med FN’s resolutioner. Men der bliver også sørget for, at deres guld er genanvendt guld. Det er bedst for naturen, hvis man genanvender så meget som muligt. Så når der skal bruges guld, bliver der opkøbt fra kunder der ønsker at sælge deres gamle guldsmykker. Men det betyder ikke at kvaliteten bliver påvirket på nogen måde. Guldet bliver nemlig affineret, så guldet er så godt som nyt.

Kom ned og mød guldsmedene

Hvad end man skal have lavet eller købt, så er der ikke det man ikke kan få. Har man smykker, så kan det altid betale sig at gå og ned og i det mindste få sig en snak. Ellers kan man undersøge deres hjemmesider, som også er fulde af information.