Flyder dit badeværelse også over med makeup? Du kan samle det hele på et sted. Det er nemmere end du tror. Hvorfor egentlig have makeuppen på badeværelset? Med et sminkebord kan du organisere din sminke lige som du ønsker det, i lige det rum hvor du befinder dig bedst. Du kan læse om et bredt udvalg af lækre sminkeborde hvis du følger dette link. Sminkebordet er et æstetisk tiltag, der gør din hverdag nemmere og mere behagelig. Morgenmakeuppen bliver hurtigt til en sur pligt, men ikke med et sminkebord.

De mange varianter af sminkeborde

Når du skal vælge dit sminkebord, er der en række faktorer som det er vigtigt at tage i betragtning. Du skal for eksempel vurdere hvor stort dit bord skal være. Bordpladen på dit bord kan variere i størrelse fra meget stort, til meget småt. Desuden er det både en funktionel og æstetisk beslutning, hvor bred eller smal bordpladen skal være. Beslutningen er funktionel, fordi den lægger op til spørgsmålet om man ønsker sig at opbevare makeuppen på selve bordpladen i siderne af den eller foran spejlet. Med dette bliver beslutningen også æstetisk, fordi makeuppen på bordpladens placering, siger meget om sminkebordets overordnede udtryk. Også balancen mellem hylder, skabe og skuffer er essentielt. Med for mange aflukkede rum til opbevaring, kan bordet blive meget anonymt, men det kan også blive for meget med for mange hylder. Desuden kan det anbefales at supplere bordet med en lampe. Særligt gulvlampen kan give et stærkt æstetisk udtryk. Inspirerer dette dig, kan du se på et udvalg af gulvlamper her

Placering af sminkebord

Det er også relevant, hvor i hjemmet bordet er placeret. Det mest oplagte bud er selvfølgelig soveværelset. Har du placeret dit sminkebord her, vil du kunne trille ud af sengen og sætte dig direkte over til bordet. På denne måde vil du kunne bruge mindre tid på at komme ud af sengen om morgenen. Dog kan det også anbefales at placere bordet i en form for gangrum. Her er ofte lidt ekstra plads, som ikke bliver brug på andre ting alligevel. Dog kan en gang være et meget anonymt sted at starte sin dag, det skal jo helst være lidt hyggeligt. Hvis du vil placere dit sminkebord et sted med lidt mere sjæl, kan det anbefales at stille det i stuen. På denne måde bliver det enormt hyggeligt at lægge sin morgenmakeup. Særligt hvis stuen har et velplejet ildsted. Mangler du noget til at rense dit ildsted eller pejs, så klik på linket her. Du vil opleve at livet i din stue og ved dit sminkebord, bliver af mærkbart højere kvalitet.

Den komfortable morgenrutine

Du vil opleve, at så snart dit sminkebord er blevet installeret, vil din livskvalitet stige markant. Du vil gå fra at slæbe dig ud på toilettet morgen efter morgen, til at sidde og hygge dig med en rolig aktivitet fra morgenstunden. Dette vil give et roligere afsæt til dagen, og dette vil kunne mærkes privat som professionelt. Ikke mindst vil du selv kunne mærke forskellen.