Hvis du har interesse for lækkert skandinavisk design, kan du næppe have undgået at høre navnet Broste Copenhagen blive nævnt. Som navnet på virksomheden antyder, er det en dansk virksomhed med udspring i hovedstaden. Broste Copenhagen er en af Skandinaviens førende design- og interiørvirksomheder. Med hovedkontor i Hvidovre distribuerer virksomheden alt fra møbler til stearinlys og udvider konstant deres nøje udvalgte og ofte håndlavede sortiment. Der distribueres ikke kun til Norden, men til hele verden, der ligeledes har fået øjnene op for det minimalistiske og elegante design fra Danmark.

I dag tæller Broste Copenhagens store udvalg blandt andet sofaborde, keramik og stel, tæpper, unikke bord- og gulvlamper og sofaer til den komfortable single eller den store familie, der alle elsker at flyde. I sortimentet finder du også chaiselonger, lænestole, barstole, taburetter og spisebordsstole så du og dit hjem kan blive nordisk fra top til tå.

Smukke borde fra Broste

Et bord kan virkelig gøre den store forskel i indretningen og det er et oplagt sted at bryde de kedelige farver eller finde former frem, du normalt ikke bruger i indretningen. Et bemærkelsesværdigt sofabord eller sengebord kan være med til at pifte det hele op og Brostes bud på elegante stueborde er et oplagt valg. Der opereres primært i farverne sort og hvid, med bløde nuancer af rosa og rosenguld, lilla og grå nuancer. Klassiske nordiske farver i et simpelt og stilrent design, der passer ind i ethvert hjem.

Har kæresten ved jeres sammenflytning medbragt hele hans arsenal af spillemaskiner, men ved du ikke, hvor i stuen de skal stå? Prøv et smart og moderigtigt konsolbord fra Broste Copenhagen. På trods af navnet, er det egentligt ikke et bord til spillekonsoller som sådan. Dets smalle overflade gør bordet velegnet til generel dekoration af hjemmet og er særligt egnet til vasker med friske blomster, stående billedrammer med dit yndlingsmotiv, lysestager til levende lys og andet af den natur. Bordet gør sig også godt i køkkenet til opbevaring af morgenmadsprodukter eller krydderier, køkkenredskaber eller andet, du ønsker præsenteret på elegant vis.

Unikt stentøj til enhver lejlighed

Virksomheden har også moderne keramik i deres sortiment. Du finder blandet andet elegant, håndlavet stentøj, der er perfekt for dig, der gerne vil give dine middagsgæster en unik og rustik oplevelse. Samtidigt tåler stentøjet både opvaskemaskine samt mikrobølgeovn, så det bliver næppe nemmere at gøre rent og rydde af efterfølende. Det store udvalg af stentøj tæller måde kaffekopper, middagstallerkner, desserttallerkner, gyldent bestik, elegante skåle og fade til servering og endnu mindre skåle til snacks eller fingermad. Hele dit selskab, uanset natur, kan altså nyde godt af Broste Copenhagens særlige keramiske kunnen, der fylder bordet med rustik nydelse for øjet og hænderne.

Et smukt stykke design er også den ideelle gaveidé til ham eller hende, der sætter pris på sirlige detaljer, tidløse farver og moderne snit. Gå på opdagelse i Broste Copenhagens store udvalg, for der findes med sikkerhed noget for enhver smag.