Vi alle ønsker at være sunde. Vi alle ved også, at sund og varieret kost og masser af motion er vejen til sundhed. Desværre er det sådan, at man i en stresset hverdag ikke altid har tid til at overvåge, hvad man helt præcis spiser eller at dyrke flere timer motion. Dog er sundhed meget mere end blot kost og motion. Vi har i denne artikel samlet en række alternative tips til, hvordan du kan få en sundere hverdag.

Sundhed handler om, at du hviler i din krop og om at du er lykkelig. I stresset hverdag har vi typisk ikke overskuddet til at gøre det, som egentlig gør os glade. Overskuddet rækker ikke til, at man besøger bedsteforældrene en tirsdag efter, på trods af at det gør en glad. Det kommer selvfølgelig an på om man er ekstrovert eller introvert, fordi når man er ekstrovert, så får man mere energi af at være social. Uanset hvor travlt du har i hverdagen, så er det vigtigt at du prioriterer din egen lykke. Sørg for, at du hver eneste dag gør noget, som gør dig glad. Om det så er at surfe rundt på nettet efter tendenser sommerkjoler i 2018 eller om det er at gå en lang tur i den nærmeste skov, er underordnet. Det vigtigste er blot, at du fokuserer på din egen lykke. Hvis du ikke gør det, vil det kunne resultere i stress og andre konsekvenser, som kan resultere i, at du er sygemeldt i en længere periode.

Vi ved, at motion er godt for os. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man som minimum har pulsen oppe i en time om dagen. De mest traditionelle motionsformer er vægttræning, løb og cykling. Dog er mange af den opfattelse, at der er intet, som der er lige så kedeligt som at løbe en tur. Hvis du er af den opfattelse, så kan du heldigvis dyrke mange andre motionsformer, som er mindst lige så gode for din sundhed. Sex er blandt andet en motionsform, som de fleste mennesker kan lide at dyrke. På lovejoy.dk kan du finde sexlegetøj, som kan pifte sexlivet op.

Man har sjældent tid til at måle og veje al den mad, som man indtager, så man er sikker på, at man får de nødvendige vitaminer og mineraler. Derfor kan det være en god idé at supplere sin kost med diverse kosttilskud. Hvis du ikke kan lide at sluge piller, så kan du også indtage sundhedsfremmende ingredienser ved blot at drikke en kop Pukka te.