I langt de fleste parforhold bliver man nogle gange nødt til at gå det ekstra skridt for at holde gnisten i live og undgå at falde ind i daglige rutiner og rytmer.

Tip 1: Eksperimenter

Det første tip man bør tage til eftertanke, er at eksperimentere med egne og sin partners grænser, dette kunne involvere udklædning, rollespil eller sexlegetøj. Uanset hvilken retning man vælger at gå, vil man pludselig stå overfor en lang række muligheder, der åbner op for mere sjov i soveværelset for begge parter.

I det efterfølgende fokuseres der på udklædning og sexede tøjvalg.

Tip 2: start nedefra med nogle bundløse trusser

Som kvinde kan man gøre og købe en masse ting, der med garanti vil få ens mand til at dirre af spænding og ophidselse. Bundløse trusser er blot én af mulighederne, hvis man ønsker at skabe lidt ekstra sjov og spænding i og udenfor soveværelset. Der findes mange varianter af bundløse trusser, derfor kan det være svært at finde det helt rigtige par, dog skal man ikke fortvivle – der findes også et par til dig som passer til dine ønsker og behov. De er bunden, uden bund, for ethvert sexet outfit.

Tip 3: Forfør din mand med frække kjoler

Alle kvinder kender følelsen af at stå foran spejlet og ikke have noget at tage på. Det samme gør sig gældende når man ønsker at forføre sin mand ved at iføre sig nogle fjerlette og frække kjoler, der med garanti får ham til at tabe underkæben. En fræk kjole kan være alt fra en lækker chemise til en gulvlang kjole med høj hals, det er kun fantasien og smagen der optegner grænserne for dig og din partner i soveværelset. Frække kjoler vil indhylle dig i et slør af fantasier, der venter på at blive udlevet.

Tip 4: Hofteholdere er ikke længere gammeldags – men frække accessoires

Hvis vi bliver i situationen, at man vil klæde sig lidt ud på en fræk facon for at pirre og tænde sin mand, til han til sidst ikke kan være i sig selv – så er hofteholdere et godt bud at peppe sit outfit op. Har man først taget skridtet og købt både bundløse trusser og en fin fræk kjole, kan man sagtens tilføre hofteholdere uden at det bliver for kliché. En hofteholder kan bruges både med og uden strømper – din mand vil gå agurk over dit frække tøj.

Tip 5: selvsiddende strømper fuldender værket af det perfekte og frække outfit

Mange kvinder kender følelsen af, at man gerne vil gå den ekstra mil for at nå det perfekte udseende. Når man har en kort kjole på, der viser lidt hud, vil man naturligvis gerne fremvise de smukkeste og mest glatte ben – fremvis dem i selvsiddende strømper. Selvsiddende strømper har oftest en kant af gummi eller klister, der holder dem oppe midt på låret, dog kan man sørge for et mere frækt look, hvis man kombinerer dem med førnævnte hofteholdere. Selvsiddende strømper fås i et utal af farver, stilarter og mønstre.