Går du og drømmer om forandringer på hjemmefronten? Og er du glad for moderne, stilrene og nyskabende former for design?

I så fald kan der bestemt ikke sås tvivl om, at Hay, der fortsat bliver en større og større aktør på møbel- og boligudstyrsmarkedet, har en række af oplagte muligheder til rådighed.

Sagt på en anden måde, kan der sågar udpeges en række af 4 lækre Hay-produkter, som du nærmest ikke kan undvære i et moderne og veldesignet hjem.

Tag derfor et kig på nedenstående forslag og bliv klogere på, om én eller flere af idéerne ikke godt kunne tænkes at være noget for dig og din bolig.

1 – Hay barstol

Hay står bag et væld af barstole, som hver især er er blevet noget af et hit på møbelmarkedet. Deres sortiment er alsidigt og byder derfor på et utal af alternative genrer og løsninger – en fællesnævner er imidlertid, at alle barstolene bygger på det samme stilrene og kvalitetsrige koncept.

Du kan finde en Hay barstol i vidt forskellige materialer, såsom træ eller stål, samt med mange forskellige former for stoleben og sæder. Nogle har sågar indbyggede justeringsmekanismer, så du kan indstille stolen alt efter din egen respektive højde.

Dertil er der rig mulighed for at udpege en løsning til en hjemme-bar såvel som et højt placeret skrivebord eller en køkken-ø.

2 – Hay about a chair

Hay har haft stor succes med deres About a chair-serie, som består af en lang række af fortolkninger af ét og samme grunddesign – et klassisk, stilet, minimalistisk og skal-formet vidunder.

Serien er blandt andet blevet rost for at have et enormt potentiale til at passe ind i alskens former for rum og indretningsstile, hvilket særligt har rødder i det minimalistiske og tidløse design.

Du kan få Hay about a chair i en bred vifte af farver og nuancer, vælge frit imellem et alsidigt udvalg af polstringstyper og give dig i kast med at udpege de stoleben, som passer bedst ind i lige netop din indretningsstil.

3 – Hay sofa

Hay er ikke udelukkende anerkendt for at være yderst innovative og kompetente med hensyn til blot udviklingen af barstole og almindelige stole. Tværtimod har de dyppet mere end tæerne i mange af de andre forskellige møbelgenrer, der nu engang findes.

Herunder er de særligt dygtige til at designe sofaer – et møbel, som er så centralt for enhver dagligstue. Med en Hay sofa har du chancen for at imponere alle dine gæster og tilmed få dit valg af den specifikke variant til at passe ind i ethvert boligdesign.

Ligesom i relation til den førnævnte stole-serie, er der fokus på kvalitet, modernitet og enkelhed. Med andre ord er der nok igen tale om tidløse møbler.

4 – Hay sofabord

Du kan naturligvis ikke undgå at få brug for et Hay sofabord, hvis du skulle gå hen og falde for en splinterny sofa af samme mærke. Heldigvis har de et glimrende udvalg af unikke løsninger i flere forskellige materialer og med såvel tre som fire bordben.

Alt i alt er der med garanti noget til din specifikke smag i møbler og design.